Kesä on harrastuksen aktiiviaikaa

Kesällä ampumaradat ympäri Suomea vapautuvat lumen kahleista ja alkaa harrastuksen aktiivinen aika. Katsoi asiaa harrastusmahdollisuuksien tai kisakalenterien puolesta, kesäaika on vuosipuolista ehdottomasti harrastuksen kannalta se mukavampi.

Myös MCSA ry:n toiminta on kevään ja kesän kynnyksellä pyörinyt vilkkaasti. Yhdistyksen viikkokisoissa on kunniaa jaettu ympäri Suomea. Yhdistyksen edustustoa on osallistunut myös SRA-kisoihin esimerkiksi Karstulassa, jossa menestyksen sijaan nautiskeltiin suomalaisesta kesäkelistä ja herkullisista eväistä.

GDPR-lainsäädönnön vaatimuksien vuoksi MCSA ry:n hallitus on linjannut, ettei viikkokisojen tuloksia enää toimiteta verkkoon. Mikäli näet yhdistyksen logoa kantavan harrastajan kisoissa tai muuten vain harrastamassa, älä epäröi tulla jutulle: rakkaasta lajista riittää aina rupateltavaa.

Vaikka kesä lämpöineen houkuttelee keventämään varustusta, MCSA ry haluaa muistuttaa kaikkia harrastajia näön ja kuulon suojaamisen tarpeellisuudesta. Myös hyvät, nilkkaa suojaavat kengät ovat monilla radoilla tarpeen. Niistä ei tule luopua, vaikka kesän lämpötilat nousivat paikkoin suorastaan trooppisiin lukemiin.