TST SRA – MCSA ry vahvasti mukana

sra-tstVuosi 2016 oli suomalaisessa reserviläisurheilussa merkkivuosi, sillä etupäässä ansiokkaiden harrastajien (Porvoon Reserviupseerit ja Etelä-Hämeen konkarit) vuoksi saatiin käyntiin ensimmäinen cup-muotoinen sra-sarja.

TST SRA -sarjassa erona normaaliin sarjaan ovat vaatimukset kenttäkelpoisuudesta: harrastajalta vaaditaan kantoon kunnon paino ja varustukselle on myös muita kenttäkelpoisuusvaatimuksia. Asiasta innostuneiden kannattaa tarkastaa tiukat speksit sarjan nettisivuilta.

MCSA ry oli sarjassa mukana jo vuoden 2016 aikana. Yhdistyksen ampumakouluttaja osallistui kisaan ja onnistui pokkaamaan oudolla tuurinlaimahduksella puolet palkintopöydästä, kun kaudesta jäi muistoksi hylsynkiillotuskone (Kiitos AV-ase!) ja elämää suurempi Uronen Precisionin laukaisukoneisto (Kiitos Lohjan Erä ja Ase ky!).

Kuin kirsikkana kakun päällä, MCSA ry:n edustus jäi historiaan myös sattuman johdosta, sillä Reserviläinen-lehdessä julkaistussa TST SRA -jutussa yhdistyksemme edustaja on päässyt jutun pääkuvaksi, eräänlaisesti TST SRA -sarjan anonyymiksi mannekiiniksi. Yhdistys kiittää kunniasta.

Kaudella 2017 MCSA ry on TST SRA -sarjassa mukana entistä kovemmalla osanottajajoukolla. Yhdistyksen jäseniä nähtäneen sarjan kaikissa kisoissa, Virossa järjestettäviä osakilpailuja myöten.