Talvinen SRA-aloitus

MCSA ry aloitti vuoden 2017 tammikuun kuukausikisoilla Paukkulan ampumaradalla. Käytettävästä infrasta johtuen kisan rastit olivat pikarasteja, joita ammuttiin haulikolla, kiväärillä ja pistoolilla. Kisatuomarina oli yhdistyksen sertifioiduista sra-tuomareista vuorossa Jarmo.

Ensimmäisellä pistoolirastilla sra-taulujen jälkeen kohotettiin sykettä  ja reserviläistaitoja siirtymällä lumisessa maastossa, jonka jälkeen ammuttiin kolme platea pakotetusta asennosta.

Haulikkorastilla oli kyse nopeudesta, piipistä tehtävä oli kaataa neljä plate niin nopeasti kuin mahdollista. Tällä kertaa kisa-asetelma oli erityisen kutkuttava, sillä kisakalusto vaihteli lipastoimisesta kertatulesta itselataavaan kertatuleen, joissa hyvin olivat edustuttava lipastoimiset haulikot Saiga 12K:n ja AR-sarjaa muistuttavan Barrakin muodossa. Lipashaulikon edut eivät päässeet stagella venymään liikaa, koska pakotettuja lippaanvaihtoja ei ollut.

Kiväärirastilla oli mukana sra-taulujen puhkomisen lisäksi pakotettu tiitistunneli haastavan siirtymän aiheuttamiseksi. Osallistujia saatiin mukaan hyvä määrä, kiitokset kaikille talkooavusta!

Viralliset tulokset päivitetään sivuille virallisten tuloslaskennan valmistumisen yhteydessä.

22.1.2017, Paukkula. Minimilaukausmäärä: 9 (pistooli)+4 (haulikko)+10 (kivääri) = 23.

Stage 1: Pistoolistage

Handgun
Unlimited scoring
#Rounds : 9
Max points: 45

 

Stage 2: Haulikkostage

Shotgun
Unlimited scoring
#Rounds : 4
Max points: 20

Stage 3: Kivääristage

Rifle
Unlimited scoring
#Rounds : 10
Max points: 50

 

Tulokset:

Vaikka kisaa varjostivat aseiden jumiutumiset, syöttöhäiriöt ja rikkinäiset lippaat, kisa käytiin läpi turvallisuus edellä. Tämä heijastuu myös

Tuloksiin:

mcsa_ryn_tammikuun_kuukausikisa_report_comb_stage_results-1.

tammikuunkisa